Kevät yrittää kovasti tehdä tuloaan ja me odotellaan Roosan juoksuja alkavaksi. Tulevan pentueen uros voi muuttuua näin loppumetreillä, koska pentueen isäksi kaavailtu uros Pate muutti pääsiäisen tienoilla Norjaan. Vielä on pienten selvittelyjen alla, lähdetäänkö astutusreissulla sinne vai pysytäänkö ihan kotimaassa.

Tuli ilmoitettua Roosa pariin näyttelyynkin toukokuussa, ihan vain huvin vuoksi. Meille tarjottiin myös hienoa tilaisuutta SAJ:lta lähteä edustamaan Maailmanvoittaja -näyttelyyn Budapestiin toukokuussa, mutta en uskaltanut luvata, kun ei noista narttujen juoksuista koskaan tiedä. Minun tuurilla Roosa olisi tuossa tapauksessa aloittanut juoksut etuajassa. Ensi vuonna MV-näyttely onkin ihan kotikulmilla, joten sinne mennään totta kai!

Ninnin kanssa pyörähdettiin myös näyttelyssä Lappeenrannassa pääsiäisenä tuloksella KÄY ERI1, SA, PN3, Va-Sert. Pienestä oli tällä kertaa kiinni Sertin saaminen, mutta jospa se joskus vielä kohdalle sattuisi. Ninnikin on ilmoitettu yhteen näyttelyyn toukokuussa ja sen jälkeen saakin näyttelyt jäädä muutamaksi kuukaudeksi kun keskitytään kokeisiin.

Roope papparainenkin jaksaa vaan porskuttaa kun koipikin on nyt kuin uusi. Käytiin siis tammikuun alussa Joensuussa leikkauspöydällä, koska Roopen vasemman polven ristisiteet oli menneet poikki. Nyt papparainen tuntuu olevan elämänsä kunnossa ja kevättä rinnassa. :) Herra ei tunnu välillä ymmärtävän, että on kohta jo 7 vuotta eikä vuoden ikäinen pennun rutale...