Veeran juoksuja ei ole kuulunut kovasta odottelusta huolimatta, joten pentuja ei tällä hetkellä ole tulossa. Syksyn juoksun ajankohdasta on kiinni, astutetaanko Veeraa ollenkaan vai tuleeko seuraava pentue sitten Roosalle.

Roosan kanssa olimme Rovaniemellä SAJ:n erikoisnäyttelyssä. Tuomarina oli Hannu Talvi ja tuloksena AVO ERI3, SA. Arvosteluun ole tyytyväinen ja samoin sijoitukseen, sillä narttujen taso oli todella kova.

Aprillipäivän kunniaksi olimmekin sitten Ninnin kanssa hakukokeessa ja sieltä tuli kotiin tuomisina HK1-koulutustunnus.

Huhtikuun puolessa välissä lähdimme Ninnin ja Roosan kanssa lätäkön toiselle puolelle, Viroon Tallinnan Voittaja-12 näyttelyyn. Lauantaina Ninni oli Norjalaisen Terje Lindströmin tuomaroimana AVO EH2. Erinomainen jäi kiinni liian "vaatimattomista" takaliikkeistä. Sunnuntaina Roosa oli Virolaisen Maret Kärdin tuomaroimana AVO ERI1, PN1, SERT, CACIB, ROP TLNW-12 ja ryhmäkilpailussa Puolalaisen Januz Oparan tuomaroimana RYP4! Nyt Roosalla onkin sitten sertit Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta ja C.I.B arvoon vaadittavat CACIBI:t. Nyt vain syksyllä ajokokeisiin... 

Seuraavana viikonloppuna käytiin Ninnin kanssa kokeilemassa "onnea" avoimen luokan hakukokeessa, mutta koulutustunnusta ei tällä kertaa tullut. Tottelevaisuudessa koira ei ollut yhtään "kuulolla" ja häselsi aivan omiaan, mm. A-este noudossa kääntyi esteellä takaisin ja tuli sivulle ja oli sen jälkeen uudestaan lähdössä esteelle tyylillä "Ai niin, noutokapula unohtui..." 

Viime viikonloppuna olimmekin sitten taas vaihteeksi näyttelyssä ja tällä kertaa Lahden KV:ssa. Roosa oli hienosti Hans Lehtisen arvostelemana AVO ERI2, SA, PN2, VA-CACIB.          Ninnin arvostelu yllättikin sitten hieman eri tavalla, sillä neiti kävi hakemassa KÄY H:n! No parempi onni ensi kerralla... 

A-pennutkin täyttivät jo 3 vuotta 27.4! Onnea vaan kaikille A-kakaroille!!!

Ensi viikonloppuna onkin sitten vuorossa sekä kokeita, että näyttelyitä. Lauantaina mennään Ninni kanssa kokeilemaan uudestaan avoimen luokan hakukoetta ja sunnnuntaina Ninni suuntaakin sitten Tampereen näyttelyyn.

Seuraavalla viikolla olisikin sitten auton pakkausta ja auton keula kohti Salzburgia ja Maailmanvoittaja näyttelyä! Mukana on hienosti jopa 9 suomenajokoiraa! 

Ja jahka Itävallasta ollaan kotiuduttu niin suunnitelmissa on Järvenpään näyttelyä, Ninnille jälkikoetta ja sitten suuntaamme taas ulkomaille EEv-12 näyttelyyn! 

Sitten olisikin tarkoitus pitää näyttelyistä hieman taukoa ja keskittyä Ninnin kanssa treenaamiseen ja kokeissa käymiseen.

 

Hyvää alkavaa kesää kaikille ja menestystä näyttelyissä ja kisakentillä!