Käytiin Ninni kanssa pyörähtämässä BH-kokeessa Lappeenrannassa 2.10.

"Reissuun" lähdettiin jo lauantaina ja mentiin mökkeilemään Lappeenrannan mökille. Alku aina hankalaa jne... Hyvä, että päästiin kuivana mökin rantaan kun koirat olivat niin tohkeissaan kun se olikin pappa joka meitä veneellä tuli mantereesta hakemaan, joten veneessä ei maltettu sitten istua kunnolla! 

Vietettiin sitten lauantai päivä koirien kanssa sienimetsässä ja "saalistakin" saatiin mukavasti. Nyt on sitten sieniäkin pakkasessa talvea varten.

Lauantai aamun olikin aikainen herätys ja lämpömittarikin näytti jopa +4! Nopean pakkauksen jälkeen pappa lähti meitä taas mantereeseen viemään ja tavarat autoon ja suunta koepaikalle.

Arvonnassa meille sattui numero 3, joten olimme toisessa suorittavassa parissa. Pienempänä numerona olimme ensi suorittava koirakko. Seuraaminen kytkettynä meni ihan hyvin, arvosanalla erinomainen. Irti seuraamisessa viimeisillä metreillä Ninnin kontakti herpaantui ja seuraaminen ei ollut enää niin aktiivista, josta arvosana erittäin hyvä. Liikkeestä istuminen, koira istui mutta liian hitaasti (märkä nurmikko ja nartut... ), jonka seurauksena arvosana tippui hyvään. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, koira meni maahan mutta edelleen liian hitaasti ja luoksetulossa jouduin antamaan toisen käskyn sivulle siirtymisessä, jonka seurauksena arvosana hyvä. Paikallamakuu oli erinomainen ja tuloksena siis hyväksytty tottelevaisuus osio! Kaupunkiosuudessa Ninni vain tallusteli  ja heilutteli omaan tuttuun tappaansa häntää kaikille ihmisille, jotka vähänkin katsoivat siihen päin. Tuomarilla ei siis mitään sanottavaa kaupunkiosuudesta ja näin ollen meidän osalta se oli hyväksytty BH!  

 

Nyt on yksi etappi ensi vuodelta suoritettu ja nyt treenataan kovasti hakua ja etenkin rullailmaisua, jotta saadaan se kevään kokeisiin kuntoon. 

Mutta 6.11 menemme tosiaan luonnetestiin ja jännityksellä sitä odotetaan....