Joulu ja Uusi Vuosikin tuli ja meni. Roope ja Ninni eivät uuden vuoden paukuista välittäneet vaikka niitä kuului koko viikon. Roosakin oli osannut ottaa rennosti ja Veera tuttuun tapaan vain nukkui.

Eli taas yksi vuosi takana ja uusi taas edessä. Innolla odotetaan mitä kaikkea se tuo tullessaan.  Tavoitteita on ainakin asetettu (niin itselle kuin koirillekin), joten toivotaan parasta...

 

Tosiaan uusi vuosi ja uudet kujeet...

Veeran kanssa olisi tarkoitus startata ainakin yhdessä kokeessa, ellei ne juoksut nyt sotke suunnitelmia.

Veeran ja Roosan kanssa ollaan menossa Enon näyttelyyn. Roosan ensi esiintyminen siis lähestyy ja kauhulla odotan, mitä tuo neiti siellä kehässä oikein keksii...

 

Täällä etelässäkin on vihdoin kunnon talvi. Sitä tuntee olonsa ihan kotoisaksi -20 asteen pakkasessa ja metsässä lunta on polveen asti. Ja kyllä koiratkin tykkää!

Roope leikkii hyljettä ja sukeltee hangessa sen minkä kerkeää. Voiko koira enempää talvesta nauttia. Ninnin kanssa olen ajatellut kokeilla vetohiihtoa ja valjaat ja vetoköysi on jo ostettu. Sit kun kerkeäisi vielä sinne ladulle asti. Jos saisi opetettua tytön vetämään tänä talvena niin ensi talvena (siis jos lunta tulee) voisi harrastaa ihan kunnolla. Roopen kanssa en enää suksia kokeile kun yhdet sukset se jo hajotti...  Pojalle riittää noi mönkkäri ja moottorikelkalla ajelut!

 

Mutta katsellaan mitä meidän talvi harrastukset tuovat tullessaan!