Hieman kuulumisia alkuun... Maaliskuun näyttelyreissut menivät ihan mukavasti.

Latviassa 12.-13.3. Roosa oli ROP, SERT, CACIB, LTV-11, RYP3

Liettuassa 19.3. Roosa ROP, SERT, CACIB, LVV-11 ja 20.3. ROP, SERT, CACIB

Samaisena viikonloppuna oli Tuusniemellä ryhmänäyttely, jossa Halla-Aamun Alexi oli käynyt pyörähtämässä tuloksena NUO ERI1, SA.

Seuraavana viikonloppuna vuorossa olikin ajokoirien päänäyttely Kontiolahdella. Siellä Roosa sai pelkän EH:n, luustollisesti liian kevyt. Mukava reissu muuten, näki muitakin ajokoira ihmisiä ympäri Suomen ja tulihan tuota vielä pyörähdettyä uros kehässäkin Hanakan Oton kanssa. Ja tuli taas muisteltua armeija aikojakin kun samoilla nurkilla kävi pyörimässä!

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna oltiin Hausjärven ryhmänäyttelyssä ja tuomarina piti olla Riitta Lahtovaara. Edellisen illan tuomarimuutoksen myötä ajokoirien tuomariksi vaihtuikin Markku Mähönen ja sen verran tiukka päivä herralla oli ettei koko 6 ryhmästä tullut yhtään ROP-koiraa!!! Roosakin sai vain EH:n ja tämä olikin Roosan viimeinen näyttely nuorten luokassa.

Seuraavana suuntana on Tampereen KV 7.5. Saas nähdä mitä ruotsalainen tuomari Roosasta sanoo... Tämä on myös Roosan ensiesiintyminen avoimessa luokassa. Roosa on ilmoitettu myös Helsingin KV näyttelyyn 22.5 sekä Eestin Voittaja näyttelyyn 4.6, muita näyttelyitä mietitään ja pohdiskellaan.

Roope jäi näillä näkymin varhaiseläkkeelle!  Lanneosa ei ole vieläkään kunnossa ja ajoittaista ontumista esintyy kovan rasituksen jälkeen. Harmittaa niin vietävästi kun viimein saatiin tottis kohdilleen ja maastot sujumaan niin tulee tällainen vastaan. Mutta elämälle ei voi mitään... Roope jää siis elämään leppoisaa sunnuntai-harrastus koiran elämää, eli ajellaan jälkeä ja tottistellaan koiran mielen virkistykseksi ja nautitaan elämästä!

Tänä kesänä olisi siis tarkoitus panostaa enemmän Ninnin koulutukseen. Tähän mennessä tyttöä on kouluteltu hieman toisella kädellä, mutta nyt olisi tarkoitus laitta tottis pakettiin. Noudot olisi tarkoitus opetella kesän aikana kuntoon, sekä ajella jälkeä muistin virkistykseksi. Jana harjoitteluja pitää kanssa tehdä jonkin verran. Haku puolella jatketaan myös ja kesän tavoitteena olisi saada tytölle rullailmaisu vimpan päälle kuntoon. Saas nähdä miten tämän uuden asian opiskelu itse ohjaajalta onnistuu...

A-pentuekin täyttää ensi viikolla jo 2-vuotta! Aika on vierähtänyt todella äkkiä. Kiitos kaikille omistajille kuulumisista ja kuvista. Tarkoitus olisi keretä käymään kylässä jokaisen luona ensi kesän aikana!

Hyvää alkavaa kesää ja lämmintä sellaista ,

Team Halla-Aamun