Eli näyttely takana ja ihan kivalla menestyksellä.

Ninnin eka nuortenluokan esiintyminen takana ja tuloksena EH4. 

Veera on ollut isän luona hyvässä ruokinnassa ja siitä johtuen hieman pulska... Ja siitä syystä neiti sai vain EH:n. Tuomari sanoi että ERI:n koira mutta liian pulska... Nyt on ruokintaohjeet (tarkat sellaiset ) jätetty isälle ja toivottavasti neidin vyötärö hieman kapenee! Eli Veera siis KÄY EH1.

Roosa neidin ensiesiintyminen kehässä meni sekin ihan mukavasti. Perjantaina kokeilin ensimmäistä kertaa näyttelyhihnaa ja siinä kulkemista ja ei ollut helppoa ei. Parin päivän harjoittelu tuotti kuitenkin tulosta ja juokseminen kehässä onnistui kuulemma ihan hyvin vaikka äitini joutuikin kehään menemään kun itse olin samaan aikaan rotikka kehässä. Takana tuleva koira oli hieman kummastuttanut mutta eiköhän se siitä. Roosan ensimmäisen näyttelyn saldo JUN EH2.

 

Ja tulihan sitä viikonlopun aikan taas kilometrejä auton mittariin ja lisää on luvassa kun ensi viikonloppuna auton keula suuntaa Tallinnaan. Veeran ja Roosan kanssa mennään Tallinnassa pidettävään KV-näyttelyyn ja on siellä näköjään yksi kilpakumppanikin!

Päästään siis Henna kanssa taas ostoksille hyvän syyn varjolla...

 

Eli tarinaa Tallinnan näyttelystä luvassa sitten ensi viikolla!