Nyt on vihdoin ja viimein uudet kotisivutkin netissä, osoitteessa www.kennelhalla-aamun.com

Tulossa -sivu on myös ajantasalla ja sain vihdoin ja viimein lisättyä myös Jyskyn kuvan. Veeran juoksujen odotan alkavan minä päivänä tahansa, joten astutus on todennäköisesti helmi-maaliskuun vaihteessa ja pentujen pitäisi syntyä huhti-toukokuun vaihteessa ja näin ollen pennut olisivat luovutusikäisiä juhannuksen aikoihin.

Roosakin oli ilmoitettu kahden viikon kokeeseen, mutta neiti pitkitti sen verran juoksujaan ettei metsään päästy. Mutta ensi syksynä olisi tarkoitus startata useammassa kokeessa. Roosalle on alustavasti pentue suunnitteilla keväälle 2013 ja urostakin on jo hieman mietitty. Urosvalinnasta myöhemmin lisää, kunhan uroksen olen ensin itse livenä nähnyt.

Ninnin kanssa olemme menossa hakukokeeseen kevään aikana ja nyt onkin aloitettu rullailmaisun viimeistelyt. Tasamaa nouto alkaa olla täysin kunnossa, joskus luovutusasento on hieman vino, mutta eiköhän se siitä. Nyt pitäisi vielä yhdistää nouto hyppyyn ja A-esteeseen. Nyt on sentään pari kuukautta aikaa treenata, toisin kun Roopen kanssa ennen ensimmäisiä jälkikokeita. Koira oli ilmoitettu kokeeseen kahden viikon päästä ja koira ei noutanut siinä vaiheessa vielä edes tasamaalta, mutta lihapulla tekee ihmeitä! 

Jälkikokeissakin olisi tarkoitus startata Ninnin kanssa alkukesästä kunhan saadaan ensin hieman pohjia alle. Viime kesänä keskityttiin niin tuohon hakuun, että taisimme ajaa kokonaiset neljä jälkeä koko kesänä!  Mutta hyvin ne jäljet meni liian kovaa vauhtia lukuunottamatta...

 

Veeran juoksuja ja astutusta odotellessa...