Muutamassa näyttelyssä on tosiaan tullut pyörähdettyä sitten viime kirjoittelun.

Oltiin Roosan kanssa Oulussa ja lauantaina neiti pärjäsikin hienosti ollen PN2 ja Vara-Sert! Sunnuntaina saatiinkin sitten vain EH.

Seuraavana viikonloppuna matkan suuntana oli Viro ja Latvia. Perjantaina 6 ryhmän erkkarissa Roosa oli JUN ERI1, JUN-SERT, ROP-JUN, PN1, ROP ja BIS-JUNIORI 1 sekä BIS4!!! Veera sai perjantaina pelkän H:n.

Lauantaina oli Pärnun KV ja siellä Roosa oli JUN ERI1, JUN-SERT, ROP-JUN, PN2 ja Veera KÄY ERI1, SERT, CACIB, PN1, ROP! Se oli Veeralle sitten kolmas Eestin serti, joten Veerasta tuli EE MVA!!!

Sunnuntai aamuna lähdimme ajamaan Latvian puolelle ja siellä Roosa oli JUN ERI1, PP, JUN-SERT, PN1, ROP ja Veera KÄY ERI1, SERT, PN2. Ja edellisen päivän valioitumisen seurauksena Veerasta tuli myös LV MVA!!! Ryhmäkehiin ei keretty jäämään ja lähdettiin ajamaan kohti Tallinnaa, koska olimme lähdössä vielä samana iltana takaisin Suomeen. Laivaan ehtiminen oli kyllä täpärällä kun Tallinnassa oli satanut hieman vettä ja kadut tulvivat, mutta tuli todettua että Skoda menee vaikka sukellusveneestä!  Päästäksemme satamaan jouduttiin ajamaan niin syvän "lammikon" läpi, että vettä oli ikkunan alareunaan asti ja "laineet" löivät tuulilasiin!  Mutta auto ei hyytynyt keskelle lätäkköä niin kuin pelkäsimme vaan päästiin laivaan asti.

15.8 Siilinjärvellä kävi Halla-Aamun Alexi pyörähtämässä kehässä tuloksena JUN ERI1. Täytyy kyllä sanoa et on se vaan komea poika!

Viime viikon loppuna oltiinkin sitten taas kerran Tallinnassa, jossa oli 2xKV. Mukana oli myös lainakoira Hanakan Otto. Lauantaina Roosa oli JUN ERI1, JUN-SERT, ROP-JUN, PN2 ja kolmannen Eestin junnu sertin myötä Roosasta tuli EE & LV JMVA!!! Otto oli lauantaina VAL ERI1, PU1, SERT, CACIB, VSP ja Otosta tuli samalla EE & C.I.B MVA!!! Sunnuntaina Roosa oli JUN ERI1, ROP-JUN, PN1, VSP ja Otto VAL ERI1, PU1, CACIB, ROP. Eli ei ollut yhtään turha reissu...

Ensi viikonloppuna Roosan kanssa mennään pyörähtämään taas kehässä ja sitten taitaa näyttelyt tälle kesälle/syksylle olla ohi. Seuraavat näyttelyt onkin sitten todennäköisesti Jyväskylä ja Helsinki.

Mutta nyt alkaakin sitten ajokoirilla tuo koekausi ja tavoitteita on asetettu! Roopenkin kanssa olisi tarkoitus vielä parissa jälki kokeessa käydä ennen talvea. Katsotaan miten äijän käy...