Eli oltiin Roosan kanssa näyttelyssä 17.9 Hyvinkäällä ja tuloksena avo eri1, sa, pn1, sert, rop! Eli tulihan se viimeinen sertikin sieltä! Nyt keskitytään metsä puolelle ja tarkoituksena on saada tämän koekauden aikana se AJOK-1, jotta saadaan tuo muotovalionarvo. 

Ninnikin kävi 17.9 ulkomuodotarkastuksessa ja tulos oli hyväksytty! Seuraavaksi Ninnillä onkin suuntana luonnetesti 6.11. Saas nähdä mikä "tuomion" neiti sieltä saa.

Veera lopetti vihdoin juoksunsa ja päästiin metsäänkin. Heti ensimmäisenä päivänä saatiin hyvästä ajosta ammuttua jäniskin! Nyt vaan treeniä "vanhalle" rouvalle ja ensi kuussa olisi ainakin yksi koe johon ollaan menossa. Pitää vain toivoa, että lumet tulevat tänä vuonna mahdollisimman myöhään, että keretään saada ne puuttuvat ykköstulokset paljaalta maalta.

Roope the Oloneuvos on sitä mieltä, että hän voi kyllä tehdä vielä vaikka mitä. Poika tarjoaa tottista ja olisi halukas tekemään vaikka mitä. Herra ei tosiaan ymmärrä miksi hän on jäänyt "eläkkeelle". Osteopaatille ollaan kyllä taas menossa kun selkä näyttää olevan hieman jumissa, käydään taas niksauttamassa nikamat kohdilleen. 

Kotisivujen päivitys on vielä vaiheessa, uudetkin sivut tulevat jossain vaiheessa, näillä näkymin uskallan luvata, että tämän vuoden puolella! 

A-pennnutkin on ajelleet jo ihan mukavasti tässä syksyn mittaa ja ilmeisesti pari olisi myös kokeisiin menossa vielä tämän koekauden aikana. Jäädään mielenkiinnolla odottamaan kuulumisia syksyn metsäreissuista!