Aikaa on tosiaan vierähtänyt taas tovi viime kirjoittelusta.

Roosan kanssa käytiin elokuun lopulla Yppärissä näyttelyssä ja tuloksena JUN ERI1, PN4. Seuraava näyttely onkin sitten Jyväskylä ja Helsinkiin olisi neiti myös tarkoitus ilmoittaa.

Roopen kanssa osallistuttiin rottweilereiden mestaruus eli kellokisoihin. Tulos jäi tällä kertaa saamatta kun herra päätti tottelevaisuus osiossa tehdä kaiken mahdollisen ja mahdottoman.  Kerjättiin mm kaikilta henkiköryhmässä olevilta makupaloja, varastettiin paikalla olo merkki  ja lähdettiin sen kanssa karkuun ja luoksetulossa päätettiin juosta niin kovaa päin, että pysyin juuri ja juuri pystyssä... No reissu oli mukava, kiitos siitä Tiina, Minna, Anna! Ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampana. Ja sai meistä sentään pari tuloksenkin tehtyä. Anna ja Alma saivat JK2-koularin ja Minna ja Bonzo HK2-koularin!!! Onnea tytöt!!!

Käytiin Roosan kanssa myös virallisissa terveystutkimuksissa. Roosan kuvat tulivat hieman pettymyksenä takaisin lonkkien osalta, koska eläinlääkäri sanoi kuvien olevan puhtaat. No virallinen tulos kuitenkin lonkat C/C ja kyynärät 0/0 ja silmät terveet. Samalla reissulla myös Ninni kävi silmäpeilissä ja silmät olivat terveet. Kissan raapaisusta oli enää pieni arpi piste jäljellä.

Käytiin myös Tiinan ja Minnan kanssa katsomassa Hämeenlinnassa IPO MM kisoja. Hauska viikonloppu oli taas kerran, kiitos taas mukavasta seurasta. Paljon näki myös vanhoja tuttuja vuosien varrelta!

Käytiin sitten Roopen kanssa taas 3.10. Taipalsaarella jälkikokeessa. Ensimmäisenä osasuorituksena oli jälki. Janalla pyörimisen seuraksena meni janapisteitä 4, eli pisteet janalta 36. Jäljeltä löytyi kaikki 6 keppiä ja koira ajoi elämänsä parhaan jäljen!  Eli pisteet jäljeltä täydet 130. Seuraavaksi mentiinkin sitten tottelevaisuuteen. Siellä poika osoitti ihan mallikelpoisen suorituksen. Pieniä virheitä kuten noudoille karkaamista oli, mutta pisteitä 84! Viimeisenä olikin esineruutu ja sieltä ei tällä kertaa esinettä löytynyt, joten maastopisteet 166 ja tottis 84, yhteensä 250, 2-tulos ja JK1-koulari. Tähän on hyvä lopettaa kisakausi ja katsellaan sitten ensi kesänä mitä saadaan aikaan.

Veeran kanssa olisi tarkoitus mennä ajokokeisiin parin viikon sisällä. Tarkoitus olisi saada kaksi ykköstulosta paljaalta maalta, mutta saa nähdä kuinka kauan maa pysyy paljaana, sillä ulkona sataa tälläkin hetkellä lunta.