Olipahan taas reissu!

Perjantai aamuna suuntasimme satamaan ja lähtöselvitykseen, jossa saimme kuulla varauksemme jostain kumman syystä peruuntuneen! Autokansi oli buukattu täyteen ja virkailija totesi vain, että ei välttämättä mahduta kyytiin! Eli mahtava aloitus tälle reissulle.  Odoteltiin siinä kuitenkin niin kauan, kunnes muut autot olivat menneet ja loppujen lopuksi meidätkin saatiin ahdettua laivaan.

Seuraavaksi jäätiin jumiin ahtojäihin pariksi tunniksi ja matka Tallinnaan kesti loppujen lopuksi 6h normaalin 3h sijaan. Tästä hyvityksenä saimme kuitenkin Viru hotellista huoneen halvemmalla. Eli siis jotain hyötyä siitäkin!

Lauantaina lähdimme reilu tunti ennen kehien alkua näyttelypaikalle, mutta se ei näköjään ollut riittävästi sillä harhailimme keskustan liepeillä ja vihdoin ja viimein löysimme näyttelypaikan ja juuri ajoissa sillä kehä oli juuri alkamassa. Se 10min matka olikin hieman pidempi kun ajelee edestakaisin ja yrittää löytää oikeaa risteystä... 

Juostiin siis Roosan kanssa suoraan kehään ja tuloksena JUN ERI2 .  Sitten Veeran vuoro ja tuloksena KÄY ERI1, SERT, CACIB . Paras narttu kehässä Roosa oli 2 ja Veera 3. Eli hyvä reissu loppujen lopuksi!

Siirryimme siitä sitten viereiseen Prismaan kuluttamaan aikaa ostosten parissa ja kotimatka sujui onneksi hieman paremmin, eikä laivakaan ollut myöhässä kuin puoli tuntia jäiden takia!

Ja eikun seuraavaa reissua suunnittelemaan...

 

Roosa ja Veera ovat seuraavan kerran kehässä näillä näkymin 14.3 Siilinjärvellä. Ilmeisesti myös pari A-kakaraa olisi sinne tulossa.

 

Kevättä odotellessa!