Hyvää Joulua tosiaan erityisesti kaikille kasvattien omistajille, sekä myös kaikille tutuille. Pakkanen paukkuu ja luntakin on tullut tänne eteläänkin ennätyksellisen paljon.

Veera on käynyt syksyllä parissa ajokokeessa.  Maaningalla järjestettiin 4.11 koe, jossa molemmat koemaastot oli valitettavasti tyhjiä, joten ajoa ei saatu tänä päivänä kuulla.

Toinen koe olikin sitten Pohjois-Savon Ajokoirayhdistyksen mestaruuskoe 5.12, jossa Veera ajoi AJOK-2 tuloksen pistein 73,71 eli harmittavat 1,29pistettä jäi uupumaan ykköstuloksesta! No aina ei voi voitta, ei edes joka kerta...

Roosa on myös käväissyt muutamassa näyttelyssä. Jyväskylässä meillä oli tuomarina Lars Widen Ruotsista ja tuloksena NUO EH2. Roosa oli näyttelyyn liian hoikassa kunnossa ja massan kerääminen seuraavaan näyttelyyn tavoitteena. Seuraavaksi oltiinkin sitten messarissa ja lauantaina 11.12 tuomarina oli Matti Rysä ja tuloksena EH3, ja edelleen neiti sai mainintaa kevyehköstä olemuksesta. Sunnuntaina tuomarina oli Sakari Poti ja tuloksena NUO ERI3. Arvostelut olivat molemmilta päiviltä hyviä ja etenkin sunnuntain tuomari kehui taas Roosan liikkeitä!

Seuraavaksi suuntana olisikin Kajaanin näyttely tammikuun alussa ja Turkuun tammikuun lopulla. Ja Veeran kanssa olisi tarkoitus käydä parissa ajokokeessa heti tammikuun alkuun ellei ne kauan odotetut juoksut nyt sitten ala!   Näiden kokeiden jälkeen jäädäänkin luultavasti odottamaan niitä Veeran juoksuja ja pitämään peukkuja pystyssä, että B-pentue näkisi päivän valon kevään kuluessa.

 

Rauhaisaa Joulua ja menestyksellistä Uutta Vuotta 2011 kaikille tasapuolisesti,

toivoopi kennel Halla-Aamun väki