... ja tätä on kerennyt tapahtua.

Veera ja Roope kävivät silmätarkastuksessa ja molemmilla oli terveet silmät! Roosa menee sitten silmäpeiliin kun käydään lonkka-ja kyynärkuvissa kesän/syksyn aikana.

30.5 oltiin Joensuun näyttelyssä, jossa Roosa oli JUN EH4 ja Veera KÄY H. Samaisella tuomarilla viime syksynä Veera oli PN2!

5.6 käytiin Roopen kanssa jälkikokeissa hakemassa hieman kokemusta jne...

Jälki meni alkukankeuksien jälkeen ihan ok, sillä poika nosti 5 keppiä. Keppi nro 5 kohdalla meille tuli hukka ja keppi jäi sinne mutta löydettiin takaisin jäljelle ja viimeinen ja pisteellisesti arvokkain keppi löytyi.

No mutta sitten esineruudussa herra päätti vain kuseskella ja kaivella kantoja. Esineet jäi joten esineruudusra 0p! Ja koska jäljeltä oli tullut vain 140p. niin ei tulokseen ollut enää mahdollisuutta. Kovasti olin kyllä menossa vielä tottikseen, mutta Roope alkoi ennen tottista taas jäykistelemään vasenta takajalkaa ja näin tottis jäi tekemättä.

Roopella on ollut lantioalueen seutu hieman jumissa ja koiraa on hierottu viikottain. Nyt yritetään saada koira kuntoon, jotta seuraavat kokeet eivät jäisi kesken ainakaan ontumisen takia.

 

6.6 olikin sitten Karttulassa ryhmänäyttely. Roosa JUN EH2 ja Veera taas KÄY H.

Veera jääkin heinäkuun jälkeen pienelle tauolle näyttelyistä ja katsellaan meinaako neiti muuttua mustaksi kokonaan. Kevään karvanvaihdon yhteydessä Veeran reidet ja lavat tummuivat sen verran, että vaikuttaa arvosteluun ja tästä syystä siis kaksi peräkkäistä H:ta!

Mutta jatketaan Roosan kanssa ja seuraavaksi olisikin sitten Oulun 2xKV heinäkuun toisena viikonloppuna. Sit lähdetäänkin pyörähtämään Viron ja Latvian puolella.

 

Mutta juhannusta ja etenkin niitä kesäisiä ilmoja odotellessa!